ONUR ADMİN-KURUCU
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 30 Takma İsim : KIZIL ŞAMAN Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Öğrenci Sözlüğü C.tesi Ocak 17, 2009 4:30 pm | |
| Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha... | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü C.tesi Ocak 17, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
***~~~UltrAslan~~~*** MODERATOR
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Takma İsim : ***~~~Aslan AsilTÜRK~~~*** Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Paz Ocak 18, 2009 6:51 pm | |
| VALLA KANKA SÜPER OLMUŞ TAM BİZİ ANLATIYO | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Paz Ocak 18, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
***~~~UltrAslan~~~*** MODERATOR
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Takma İsim : ***~~~Aslan AsilTÜRK~~~*** Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Paz Ocak 18, 2009 6:54 pm | |
| BİDE ŞU CEMİL GARDİAN Bİ GİTSEYDİ VARYA BAŞKA BİŞEY İSTEMİYOM | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Paz Ocak 18, 2009 6:55 pm | |
| merak etme kanka o da olur | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Ptsi Ocak 26, 2009 11:03 am | |
| Öğrenciler Her Zaman Haklıdır
Madde 1 : Öğrenciler haklıdır. Madde 2 : Öğrenciler her zaman haklıdır. Madde 3 : Öğrencilerin haksız olduğu durumlarda 1. ve 2. maddeler uygulanır. Madde 4 : Öğrenciler uyuya kalmazlar istirahat ederler. Madde 5 : Öğrenciler tıkınmazlar,gıda alırlar. Madde 6 : Öğrenciler hiçbir zaman geç kalmazlar,onları alıkoyarlar. Madde 7 : Öğrenciler derste başka şeylerle uğraşmazlar,çok boyutlu yaşarlar. Madde 8 : Öğrenciler asla okulu kırmazlar,başka yerlere çağırıldıkları için gitmek zorunda kalırlar. Madde 9 : Öğrenciler herkes adına düşünüp herkes adına karar verme hakkına sahiptir. Madde 10 : Öğrenciler hiçbir zaman eleştirilemezler. Madde 11 : Öğrenciler birbirine lakap takmazlar,birbirlerine yakışan isimlerlerle hitap ederler. Madde 12 : Öğrenciler sınavdan korkmazlar,sadece çekinirler. Madde 13 : Öğrenciler asla kopya çekmezler,sadece yardımlaşırlar… Madde 14 : Bu maddeler her zaman geçerlidir.
En son ONUR tarafından Salı Ocak 27, 2009 10:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Ptsi Ocak 26, 2009 11:11 am | |
| Kendi yazdığım bir ders piyesi : Hoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii* sallanma hadi... öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan* atsanıza teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin. hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647hehe... öğrenci 5: 16! kikir kikir... hoca: allah belanızı versin hepinizin! - siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif* dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam* sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar. (arkalardan) - hocam ben konuşmuyodum gerçi ama yok yazmayacaksanız ben de çıkayım. - sen! - ben? - evet sen. kalk bakiim ayağa! - evet (kalkar) - niye yapmıyorsun bakiim sen? - neyi? (eğlenmek için salağa yatar) - (cevaba çok sinirlenmiştir) bak bakiim arkadaşların ne yapıyor! - (şöyle bi sınıfa göz gezdirir ve gayet lakayıt) oturuyolaar. - (öfke kırmızısı ile)! çıkdışarııı! - (gene sınıfa bakarak) yoksa oturmuyorlar mı? - çıkdışarııııı! disipline verecem seni! - iyi ama ne yaptım ki ben? - çıkdışarıııı dedim sanaaa! - iyi iyi tamam evladım yeter konustugunuz.. -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye? -dısarı hocam -gel iceri..bidaa da cıktıgını gormeyim. | |
|
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: Öğrenci Sözlüğü Ptsi Ocak 26, 2009 11:25 am | |
| Karne İsteyen Babalara Cevaplar
Baba:Karnen Nasıl? Oğul :kırmızı renkli önde ******ün gençlie hitabesi fln war iki katlı kapanıo fln içini açıon notlar fln war bazılarına taktir fln koyuyolar fazla yokmuş galiba bana koymayı unutmuşlar işte öle köşede bi yerdede notlar fln war bide imza fln koymuşlar Baba :essek herif!?!!
Baba: Karnen Nasıl? Oğul : ii işte noolsun ellerinden öper babaBaba: essek herif!?!!
Baba:Karnen Nasıl? Oğul :eğitime destek kampanyası çerçeveleri içinde okula gidemeyen öğrencilere karnemizi gönderdik baba az onlar sopa yesin Baba :bise farketmicek yine yicen nası olsa
Baba:Karnen Nasıl? Oğul : (sipariş verdim okulun orda biri vardi ucuza hallediomuş )pazar günü werceklermiş
Baba:Karnen Nasıl? Oğul : idda kuponu oynadık baba yanlışıkla çöpe atmışım
Baba:Karnen Nasıl? Oğul :israf diye bana karne vermediler baba çöpe atcaımı biliolar
Baba:Karnen Nasıl? Oğul :şehitler ölmez vatan bölünmezz!!! baba : -----
Baba: Karneni getirde görelim evlat Oğul: Baba sportoto gibi sorma Baba: Dalgamı geçiyon olum senin karnen hep 5 olurdu? Oğul: Baba bu sefer maçlar berabere bitmiş
Olum Karnen Nerde. ArkaDaş aİlesini korkutçakmışta ona verdim | |
|