| BAZI FIKRALAR | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ONUR ADMİN-KURUCU
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 30 Takma İsim : KIZIL ŞAMAN Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: BAZI FIKRALAR Perş. Ocak 15, 2009 6:12 pm | |
| BEŞİKTAŞ
Beşiktaş ekibi istanbula gelir, maç saatine yakın stata girerler.. stata takımdan ayrı gelen SERGEN, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır, - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye sorar. Takım arkadaşlarından biri, - Ne olsun böyle bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için canımız sıkkın, der.. bunun üzerine SERGEN: -Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy ü gezin, ben tek başıma sahaya çıkar oynarım, der.. Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra BEŞİKTAŞ takımı stata döner, skor; BEŞİKTAŞ 1-Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar.. Maç bittikten sonra stata döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen SERGEN E koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler.. Ama SERGEN üzgündür. - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim, der. - olur mu öyle şey, der BEŞİKTAŞ takımı, sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun.. - Ama, der SERGEN, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim için utanç vericiydi.
BENDEN BAŞKA ASKER YOK MU !
Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?"
STİL
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.." | |
|
| |
***~~~UltrAslan~~~*** MODERATOR
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Takma İsim : ***~~~Aslan AsilTÜRK~~~*** Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 1:54 pm | |
| 2 ÇOCUK
Doktorun karşısına iki küçük çocuk gelmiş. Birisi:
-Bir bilye yuttum. Onu çıkarmanızı istiyorum.
Doktor öteki çocuğa sordu:
-Ya sen ne istiyorsun?
-Onun yuttuğu bilye benim de, almaya geldim...
| |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 1:56 pm | |
| Kanka bişey sorucam bugün okuldaki fıkralar nasıldı.onlarıda buraya yazıcam | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Takma İsim : ***~~~Aslan AsilTÜRK~~~*** Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 1:57 pm | |
| VALLA KANKA SENİN ANLATTIKLARINI SEN YAZARSIN ZATEN DİĞERLERİ ANLATMADI BİTEK SEN ANLATTIN ONLARI YAZ | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 1:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:00 pm | |
| TEMEL BİGÜN DURSUNA KAFAYI TAKMIŞ... TEMEL:SEN ÇİNLİMİSUN HEMŞERUM DURSUN:DEĞULUM (TEMEL Bİ DAHA SORAR) TEMEL:SEN ÇİNLİMUSUN DURSUN:ALLAH ALLAH KARDEŞİM DEĞİLUM TEMEL:SEN ÇİNLİMİSUN KERDEŞİM (DURSUN SİNİRLENİR) DURSUN: HEE ÇİNLİYUM NOLMİŞŞŞ TEMEL:VALLA HİÇ BENZEMİYONN | |
|
| |
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:03 pm | |
| Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Holandalı, bir de bizim Temel barda sohbet ederlerken sıra gelmiş memleketlerini övmeye.. İngiliz, "Arkadaslar. ." demiş "Bizim biramız cok meşhurdur.. içmeye kıyamazsınız Fransız hemen girmis konuya "Bizim kızlarımız meşhurdur.." demiş, "öpmeye kıyamazsınız" Alman içini cekip " Hey gidi memleketim.. " demiş, "Biz öyle arabalar üretiriz ki binmege doyamazsınız. ." Holandalı hemen atılmış, "Evlerimiz.. " demiş, "Bizim dünya şirini evlerimiz meşhurdur.." Bizim en meşhur şeyimiz KGB'dir.." demiş Rus, "Dünyanın bir ucunda sinek havalansa haberdardır ! .. Sıra ona gelince İranli ya " Halılarımız. ." demiş, "Yumuşacıktır ve çok meşhurdur.." Sonra hepsi birden suskun oturan Temele dönmüşler.. Sakin sakin bakmış onlara ve gülerek baslamış söylemeye.. "Bizim delikanlılarımız meşhurdur. Öyle ki ; Alır Fransızın kızını , içer ingilizin birasını , Atar Almanın arabasına , götürür Holandalının evine , Yatırır iran halısının üzerine , Degil kocasının, KGB'nin bile ruhu duymaz.." | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:05 pm | |
| ALLAH BİLİYOR Nasreddin Hoca bir cimri tanıdığının evine gittiğinde tanıdığı ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmiş. Nasreddin Hoca bayat ekmeği dişi kesmeyince sinirinden balı kaşıkla yemeye başlamış.Ev sahibinin gözü yerinden oynamış : -Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanın içini sıyırır, demiş. Nasreddin Hoca hiç ses çıkarmadan balı bitirmiş ve : -Kimin içinin sıyrıldığını Allah biliyor, demiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:05 pm | |
| Temel bogazda tekneyle turist gezdiriyo bigun bi amerikaliyi aliyor basliyolar gezmeye..(sahildeki yer isimleri uydurma..) turist falanca sarayi goruyor 'bu ne kadar zamanda yapilmis diyor' temelde: 5 yilda diye cevap veriyor...yazik bizde olsa 1 yil.. biraz sonra filan camiyi goruyo 'bu nekadar zamanda yapilmis' diye soruyor.. temelde: '2 yil diye cevap veriyor. turist: yazik be bizde olsa 3 ay da biter diyor. Temel uyuz oluyo duruma.. biraz sonra bi tarihi yapi daha goruyolar..gene soruyor turist.. temel: 2 ay diyor. adam gene: yazik be bizde olsa 1 haftada biter,diyor. Temel iyice killaniyor.tam o sirada bogaz koprusunun altina geliyor.. adam yukariyi gostererek bu kopru ne kadar zamanda yapildi diyor.. Temel saskin saskin bakislarla kafayi kaldirip.. hangisi ? bumu? bu dun burda yoktu yaaa.. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:06 pm | |
| BENİM NE YİYİP İÇTİĞİMİ SORMAZSINIZ... Nasrettin Hoca, bir köyde vaaz veriyormuş. Laf arasında Hazreti İsa'nin gögün dördüncü katında olduğunu söylemiş... Vaazdan sonra, bir kadin Hoca'ya yanaşmış : -Hazreti İsa, orada ne yer, ne içer?, demiş. Hoca'nin tepesi atmış :
-Ey hatun, köyünüze geleli şunca zaman oldu, benim ne yiyip,
içtiğimi sormazsın da, Allah'in peygamberini sorarsın!
| |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:07 pm | |
| BENİM YERİME SENİ GÖTÜRÜR Hoca Nasreddin ölüm döşeğindeymiş. Karısını çağırmış. -Hanim en güzel elbiselerini giy, iyice kokular sürün, tak takıştır yanıma gel otur. -Ayol hoca delirdin mi sen. Bu durumdayken ben nasıl süslenirim? -İyi ya azrail gelince belki beğenip benim yerime seni götürür. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:08 pm | |
| BEN UYUYORUM Bir gün Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış.Gece yarısı arkadaşı sormuş : -Hocam, uyudunuz mu? -Buyurun birşey mi var? -Biraz borç para isteyeyim demiştim. Nasreddin Hoca derhal horlamaya başlayıp : -Ben uyuyorum! demiş. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:08 pm | |
| BU NASIL NAMAZ Nasreddin Hoca abdest alırken, bir ayağına su yetmemiş.Namaz kılarken de bir ayağını yukarı kaldırarak namaz kılmış.Bunu gören cami cemaati : -Hocam bu nasıl namaz? diye sormuş. Nasreddin Hoca : -Bir ayağı abdestsiz namaz, diye cevap vermiş. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:09 pm | |
| ALLAH BİLİYOR Nasreddin Hoca bir cimri tanıdığının evine gittiğinde tanıdığı ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmiş. Nasreddin Hoca bayat ekmeği dişi kesmeyince sinirinden balı kaşıkla yemeye başlamış.Ev sahibinin gözü yerinden oynamış : -Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanın içini sıyırır, demiş. Nasreddin Hoca hiç ses çıkarmadan balı bitirmiş ve : -Kimin içinin sıyrıldığını Allah biliyor, demiş. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:10 pm | |
| Baklava Hoca aksamleyin eve dogru yururken, baklava seven bir koyluyle karsilasir. -Hoca, kisa bir sure once bir adam buyuk bir tepsi baklava goturuyordu... -Beni ilgilendirmez! -Fakat adam tepsiyi sizin eve goturuyordu. -O zaman seni ilgilendirmez! | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 16, 2009 2:10 pm | |
| Sıkarken Nasrettin hoca bir gün yolun kenarında kedisini yıkıyomuş.Yoldan geçen arkadaşı hocaya: -Hocam kediyi yıkama ölür. demiş.Hoca aldırış etmemiş ve yıkamış.Arkadaşı dönüşte hocayı tekrar yolun kenarında görmüş.Kedi ölmüştü. adam: -Hocam ben size kediyi yıkamayın ölür demedimmi? demiş.Hoca: -Ben kediyi yıkarken ölmediki sıkarken öldü demiş. | |
|
| |
ßyD£Ly! LORD
| |
| |
ßyD£Ly! LORD
| |
| |
ßyD£Ly! LORD
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR Cuma Ocak 23, 2009 12:32 pm | |
| | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR C.tesi Ocak 24, 2009 12:37 pm | |
| Mustafa , bildiğin başka fıkralar varmı knka | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: RENK İNSANI DEĞİŞTİRİR C.tesi Ocak 24, 2009 2:48 pm | |
| Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. iki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp -Sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım. dedi. Arkadaşı ise : -Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm. Sen de beyaz olursun. dedi. Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip : -Hadi dedi. 1 doları ver ben de beyaz olayım. -Hadi oradan pis zenci! | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR C.tesi Ocak 24, 2009 2:49 pm | |
| Vantrolok eline geçirdiği kukla ile konuşuyor ve aptal sarışın fıkraları anlatıyormuş. Gösterisi biraz ilerledikten sonra birden orta sıralardan sarışın bir kadın ayağa kalkmış ve yükses sesle : - Afedersiniz ! Bu çıkış üzerine vantrolog ve kalabalık durmuşlar ve sarışına bakmaya başlamışlar, sarışın : - Görüyorum ki sarışınların ne kadar aptal olduğuna dair şakalar yapmaktasınız. Peki söyler misiniz, bu kanıya nereden vardınız ? Tek suçumuz saçımızın rengi mi yani ? Sizin bu yaptığınınz ırkçılık olmuyor mu ? Kadınların bir çoğunun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınlara hakaret etmiş olmuyor musunuz ? Tanımadığınız bu kadar kadına ettiğiniz hakaretler sizi rahatsız etmiyor mu ? Söyler misiniz ?!! Bunun üzerine vantrolog çok mahçup ve üzgün bir yüz ifadesi ile : - Şey, ... ben özür dilerim, ... sadece şaka yapıyordum. Eğer sizi ... Sarışın Vantrolog'un sözünü keser ve :
- Ben sizle konuşmuyorum bayım. O elinizdeki küçük terbiyesiz adamla konuşuyorum ! Siz onu savunmayın, o cevap versin. | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR C.tesi Ocak 24, 2009 2:49 pm | |
| Bunlar, çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınmış cümleler ve espri olsun diye değil, ciddi ciddi yazılmış.
Bir saç kurutma makinesinin üzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayın"...
Dial sabunlarının kutusunda: "Kullanım şekli: Normal sabun gibi"..
Donmuş yemek kutusunda: "Öneri: Buzunu çözün"..
Hazır Tiramisu tatlısının kutusunda: "Altüst etmeyin.." (Uyarı kutunun dibinde, tatlının altında yazılı)
Marks/ Spencer'e ait bir puding kutusunda: "Ateşin üzerine koyarsanız ısınır."
Bir uyku ilacının üzerinde.. "Uyuklamaya sebep olabilir."
Roventa ütü kutusunda: "Giysilerinizi üzerinizde ütülemeyin"..
İngiltere'nin ünlü eczane zinciri Boots'un çocuklar için hazırladığı öksürük şurubu kutusunda: "Içince araba kullanmayın"..
Japon mali mutfak robotunun uzerinde: "Baska amacla kullanilmaz."
American Airlines Sirketi'ne ait fıstık paketinin üzerinde: "Talimat: Paketi açın, fıstıkları yiyin.."
Bir elektrikli testerenin üzerinde: "Çalışırken elinizle durdurmaya teşebbüs etmeyin." | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR C.tesi Ocak 24, 2009 2:54 pm | |
| Bayan "Harbi Kız" Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafa dengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Baş belası. Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları : Sürekli kafanıza bir şeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. Avantajları : Her an her şeye hazırdır. Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan "Donuk" Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bir şeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" Şunları Söyler : "Seni her şeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... | |
|
| |
ONUR ADMİN-KURUCU
| Konu: Geri: BAZI FIKRALAR C.tesi Ocak 24, 2009 2:56 pm | |
| İlk Türk uzay adamı (artık astronot mu denir, kozmonot mu denir, uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya çıktığında atılacak olası gazete manşetleri - Kendimizi aştık... - Bekle ay geliyoruz... - Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!.. - Uzaya kapak attık... - Artık biz de uzaylıyız - Türkler uzayda - Türk'üz doğruyuz uzaylıyız... - Bu bizim için büyük, insanlık için küçük bir adım! Gaza gelmiş bazı gazete başlıkları - Alemin kralı geliyor.. - Bekle bizi İngiltere.. - Uzay tamam sıra güneş'te! - Bekle bizi Samanyolu - Marslılarla Türkler arasında genetik bağ bulundu! Star - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız... Hürriyet - Uzanlara rağmen... Milliyet - İstikbale eriştik (yanda üzerinde oynanmış bir ****** resmi, yanında mekik) Sabah - İlk biz duyurmuştuk.. Zaman - Ve mümin uzayda Türkiye - Allah'a şükür.. Vatan - İşte Hezarfenin torunları. Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk Star - Uzayın ulen Hürriyet - Aydın doğandan Türk astronotlara jest Akit - Uzayda duyulan ezan sesi Sabah - Aydın doğandan büyük şantaj Şamdan - Marslı erkeğimin geyşası olurum Bulvar - Ay fena oluyorum Star - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa Star - Welcome to space Spor sayfasının manşeti.. Hürriyet - Fenerbahçe rüya takımı kurdu.. Fanatik - Uzaylılar da Fenerbahçeli mi? Fotomaç - Bir gün her uzaylı fenerli olacak Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek.. Köşe yazarı başlıkları.. Oktay Ekşi - Marslılara savaş açalım.. Ertuğrul Özkök - En pahalı mars şarabını içtim.. Erman Toroğlu - N'aber hıncal bak gönderdik çocuğu uzaya.. Nihat Genç - Uzaylı olmanın topluma negatif etkisi.. Hıncal Uluç - TK00XV2 plakalı uzay aracı'nın sorumsuz astronotu..O ne dönüş öyle kardeşim ? Emin Çölaşan - Uzay mekiğinin yapımı için neden iki firmadan teklif alınmadı ? Bekir Coşkun - Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.. Ahmet Altan - Astronotları çıldırtan kadınların öğleden sonraları ten kokusu ne ola ki ? Ayşe Arman - Yine evleniyorum.. Turgay Şeren - Ben geçen haftaki yazımda belirtmiştim.. Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz. Haşmet Baboğlu - Uzayda mı olmak, dünyada mı olmamak konusuna dikkat etmek lazım.. Yabancı basından başlıklar.. Washington Post : İnsanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı.. Le Figaro : Astronotlar arasında hiç Kürt yok.... Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük başarı, eğer mekiği sağ salim indirirlerse, 2034'de müzakerelere başlarız' dedi.. Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi.. Corierra Della Serra : Incedibile..Berlusconi, Türk Astronot'un çocuğunun sünnetinde kirve olacak.... Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti... Time : Türk astronot uzayda yaptığı mangal keyfi sonrası söndürmeyi unuttuğu kömürler yüzünden uzay mekiğini yaktı. | |
|
| |
| BAZI FIKRALAR | |
|